Latest News

Cum sa navighezi gratis pe Internet

navigheaza gratis pe internet
               Foto : Florian
Ti-ai cumparat un netbook si acum esti in cautarea locurilor publice unde te poti conecta la Internet fara sa platesti traficul consumat ? Te conectezi foarte rar la Internet , deci nu vrei sa platesti un abonament lunar ? De fapt , intrebarea e vrei sa navighezi gratuit pe Internet ? Cred ca am o solutie pentru tine !

Asa cum spuneam , primul lucru pe care trebuie sa-l faci daca vrei sa navighezi gratis pe Internet este sa cauti hotspot-uri WI-FI gratuite in orasul tau . Hotspot-urile WI-FI sunt puncte de acces  wireless , ce se pot gasi in cele mai importante locatii din orase , in locurile publice ( restaurant, bar ) , le poti gasi foarte usor cu ajutorul unor servicii online precum Jiwire.
image
Cu Jiwire poti gasi conexiuni Internet wireless , in toata lumea.
image
Pentru a utiliza acest serviciu , nu trebuie sa faci altceva decat sa te conectezi pe pagina principala a site-ului , sa scrii numele orasului tau in casuta de cautare si sa apesi tasta Enter de pe tastatura calculatorului tau . Iti va aparea imediat lista cu toate Hotspot-urile publice din oras si o harta detaliata care iti indica exact ,unde se afla  .

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.