Latest News

Barcelona – Real Madrid , primul “El Clasico” din acest an

Mourinho-Guardiola

Barcelona si Real Madrid se vor intalni in sferturile de finala ale  Cupei Regelui Spaniei. Meciurile se vor juca in 18 si 25 ianuarie.

Guardiola , cel mai bun antrenor din lume in anul 2011 , este de parere ca spectacolul va fi garantat in cele doua confruntari dintre Barcelona si Real Madrid programate in sferturile de finala ale Cupei Regelui.

“Real Madrid este o mare rivala a noastra. Vor fi meciuri frumoasa si incitante pentru spectatori. Ambele echipe joaca intotdeauna la victorie indiferent de competitie “

Real Madrid şi FC Barcelona se vor întâlni pentru a 30-a oară în Cupa Spaniei, în dubla mansa, în 18 şi 25 ianuarie, dupa ce catalanii s-au calificat joi fara probleme în "sferturile" competiţiei. Campionii s-au impus în deplasarea de la Pamplona, contra Osasunei, scor 2-1. În tur, elevii lui  Guardiola câştigasera cu 4-0.

Real Madrid obţinuse calificarea marţi, după victoria de la Malaga, scor 1-0. În tur, madrilenii învinsesera cu mari emoţii, cu scorul de 3-2.

În sezonul trecut, Real Madrid a câştigat a 18-a oară Cupa Spaniei dupa o finala contra marei rivale, decisa în prelungiri de golul lui Cristiano Ronaldo.

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.