Latest News

X Factor Romania la Antena1

Din 17 septembrie , in fiecare sambata si duminica muzica va suna mai bine ca niciodata in super productia X Factor , la Antena 1.
x factor romania - antena 1
X Factor este un talent show care a rasturnat audientele din intreaga lume ,bucurandu-se de o incredibila popularitate in randul spectatorilor. Creat de producatorul discografic Simon Cowell in Marea Britanie ,nascut dupa succesul  din Statele Unite a show-ului American Idol , formatul a fost rapid achizitionat de televiziuni din intreaga lume.
Razvan Simion si Dani Otil vor fi gazdele show-ului ce-si propune sa descopere persoane talentate si sa le dea sansa de a avea o cariera muzicala.
Razvan si Dani prezinta x Factor antena 1Asadar , din 17 septembrie , la Antena 1 , Razvan si Dani prezinta emisiunea X Factor Romania , cel mai tare show de divertisment , iar Antena 1 pune la bataie cel mai mare premiu din istoria show-urilor tv din Romania : 200.000 de euro.
Paula Seling , Mihai Morar si Adrian Sina sunt cei trei membri ai juriului si , implicit , cei care ii vor indruma pe concurenti.
image
Alegerea castigatorului se va face in urma unei succesiuni de reprezentatii live , in timpul carora  telespectatorii vor avea posibilitatea sa isi voteze concurentii preferati. Cei care insumeaza cele mai putine voturi vor parasi , pe rand , competitia . Decizia finala va apartine publicului , el fiind cel care va alege cine are acel factor x  necesar unui om talentat sa devina un superstar.
  Succes tuturor concurentilor de la X Factor Romania , la Antena 1

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.