Latest News

Ti Lascio una Canzone 5 2011 – Maria Cristina Craciun

Ti lascio una canzone – sezonul 5  - prima etapa din 17 septembrie 2011.

ti-lascio-una-canzone 2011-sezon 5

A inceput cea de-a 5-a editie a emisiunii-concurs “ Ti Lascio una Canzone”, transmisa de canalul de televiziune italian Rai 1 , in fiecare sambata de la ora 22.10. Show-ul – care a avut un enorm succes in editia trecuta , unde Madalina Lefter a castigat Premiul Special acordat de catre Juriu cu piesa “ Io vivro” – are ca protagonisti tinere talente intre 7 si 15 ani ce vor interpreta cele mai frumoase melodii  din istoria muzicii italiene , dar si internationale.

Dupa succesul Madalinei de anul trecut , o alta reprezentanta a Romaniei participa la aceasta editie a emisiunii-concurs Ti lascio una canzone ; se numeste Maria Cristina Craciun ,are 11 ani  si este din Galati.

O galateanca la show-ul  Ti lascio una canzone 5 – Maria Cristina Craciun

image

Maria Cristina Craciun este eleva la Liceul de Arta “Dimitri Cuclin”din Galati.Ea a obtinut numeroase premii la concursuri nationale si internationale printre  care trofee la “ Slaviansky Bazaar” din Belarus , in 2009 si la Festivalul “Doua Inimi Gemene” de la Chisinau , tot in 2009. In anul 2010 a obtinut   Premiul 1 la Festivalul “Mamaia copiilor” si Premiul 3 la concursul “Sanremo Junior”  , dar si Trofeul “Cerbul de Argint”.

   Interviu Maria Cristina Craciun : “Daca D-zeu ti-a dat har sa fii pictor , nu poti sa te faci cantaret”

Felicitari Cristina si mult succes pe mai departe !

 In prima etapa a show-ului Ti Lascio una Canzone 5 ,din 17 septembrie 2011, Cristina Craciun a impresionat publicul interpretand piesa  “Caruso”.

Ti Lascio una Canzone 5 – Maria Cristina Craciun – Caruso

 

Juriul premiaza Nicola Cardinale pentru interpretare iar piesa castigatoare – aleasa de public prin televot – este  “ Parla piu piano “

Noutati la aceasta editie a show-lui Ti lascio una canzone - Kantalatu

Orice copil cu o varsta de pana la 16 ani va putea urca pe scena Auditorium Rai pentru a demonstra talentul sau muzical.Dupa proclamarea piesei castigatoare a fiecarei etape de sambata ,cine crede ca ar putea interpreta piesa mai bine decat concurentul din cast se poate prezenta  marti ,la Auditorium Rai din Roma.

Toti cei care vor participa la selectii vor putea canta doar piesa castigatoare a etapei precedente. Castigatorul nu va face parte din concursul Ti lascio una canzone , dar va putea participa in direct la etapa succesiva a emisiunii, in afara concursului.

Alte info despre Kantalatu pe http://www.tilasciounacanzone.tv/

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.