Latest News

Ti Lascio una Canzone din 24 septembrie 2011 – Stefan Atargovitoae castiga Premiul Juriului

Ti Lascio una Canzone – runda a doua din 24 septembrie.Juriul premiaza piesa “Canzone per te “ interpretata de Stefan Atargovitoae , castiga piesa “ L’immensita “ interpretata de Giuseppe Picciallo.

canzone per te - stefan atargovitoae - antonella clerici rai 1

Madalina Lefter a cantat in duet cu inegalabila solista Olivia Newton John , celebra partenera a lui John Travolta din “Grease”.

Madalina Lefter si Olivia Newton John - Ti lascio una canzone

O alta sambata seara , o noua etapa a emisiunii-concurs “ Ti lascio una canzone “ , un alt concurent care reprezinta Romania la emisiunea prezentata de Antonella Clerici , transmisa in fiecare sambata pe postul de televiziune Rai 1. Este vorba despre Stefan Atargovitoae , 11 ani din Iasi , elev la Colegiul National  de Arta  “ Octav Bancila” din Iasi specialitatea pian , considerat un mic fenomen .

Dupa succesul de anul trecut al tinerei iesence Madalina Lefter si dupa participarea in prima emisiune din aceasta editie  a Mariei Cristina Craciun , este randul micutului fenomen Stefanut Atargovitoae sa se alature acestei prestigioase emisiuni care promoveaza tinere talente muzicale ( si surprizele nu se opresc aici ).

ti lascio una canzone - stefan atargovitoae

Stefanut a castigat marele premiu la Sanremo Junior 2011 - la care au participat mai multi copii din Romania – si numeroase alte trofee pe care le puteti vedea pe pagina Web  Stefan Cristian Atargovitoae . La emisiunea – concurs “ Ti lascio una Canzone “ , Stefanut a cucerit publicul si juriul care i-a acordat premiul special pentru interpretarea piesei “ Canzone per te “

Ti Lascio una Canzone – Stefan Atargovitoae – Canzone per Te - video

 

Sa le uram succes in continuare acestor copii talentati si la cat mai multe premii si trofee.

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.