Latest News

Google : Dumnezeu Exista ?

Intr-o renumita carte SF de Frederic Brown scrisa in indepartatul 1954,cum cateodata se intampla,anticipeaza ce se va intampla in viitor.In aceasta povestire fantastica se intampla ca cele mai stralucite minti ale umanitatii,in viitor,reusesc sa creeze un super computer,puternic,capabil sa  controleze toate computerele de mare importanta din univers.

computer

Acest super computer este atat de puternic,cu o putere de calcul supraumana,incat in sfarsit oameni de stiinta vor putea,intr-o zi,sa-i puna o intrebare fundamentala la care omenirea a cautat raspuns de-a lungul mileniilor,si vor avea siguranta ca acest super computer va da raspunsul potrivit datorita incredibilii putere de calculare.Putere ce mintea umana nu reuseste nici macar sa-si imagineze.

Intrebarea fundamentala adresata de oamenii de stiinta super computerului este in definitiv foarte simpla:

          -Exista Dumnezeu?

Cateva momente de elaborare…si raspunsul super computerului este :

         - Da,acum exista.

Aceasta mica povestire SF va putea oare sa ne priveasca de aproape intr-o zi ?Google de cativa ani se extinde pe toate fronturile:sisteme operative,telefoane ,energie alternativa si deja acum este capabil sa se introduca in vietile noastre prin serviciile gratuite si foarte populare precum:Google News,Google Maps,Buzz,Blogger.

Imaginati-va ca numai cu Blogger,Google publica o mare cantitate de informatii in limba engleza in toata lumea;pentru cine examineaza zilnic aceste date ramane cu gura deschisa.

Si nu in ultimul rand o stire din domeniul conexiune:Google se pare ca intentioneaza  sa devina un provider super rapid si vrea sa experimenteze fantastica viteza de conexiune de 100Mbyte/s pentru 500 de familii americane.

Si atunci,intr-o zi,nu trebuie sa-l mai intrebati niciodata pe Google daca Dumnezeu exista.Raspunsul s-ar putea sa nu va placa.

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.