Latest News

Eliberarea Pasapoartelor Biometrice la Torino!

Romania este singurul stat din lume care emite un model de pasaport electronic ce cuprinde de la momentul introducerii ambele elemente de identificare: imaginea faciala si impresiunile digitale.
Noul pasaport electronic romanesc prezinta o serie de noutati, printre care cea mai importanta este introducerea mediului electronic de stocare (cipul) care include toate datele personale existente in fila informatizata - nume, prenume, data nasterii, codul numeric personal, termenul de valabilitate al documentului, organul emitent, cetatenia etc.
De asemenea, acest cip contine imaginea faciala si impresiunile digitale a doua degete pereche de la maini, cu exceptia minorilor cu varsta sub sase ani, care, potrivit regulamentelor Uniunii Europene, nu pot fi amprentati si a cazurilor de exceptie ale persoanelor la care prelevarea amprentelor digitale este fizic imposibila, fie temporar, fie definitiv, ...

Va aflati in Torino cu scopul de a studia,cu un contract de munca,in excursie,in vizita sau alte scopuri cu durata limitata si pasaportul a expirat,l-ati pierdut sau a fost furat?
In acest caz va puteti adresa Consulatului General al Romaniei la Torino pentru a solicita un nou pasaport.

            Pentru mai multe detalii...

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.