Latest News

Creeaza Gratis Sonerii cu Muzica din Videoclipurile de pe YouTube !

Dupa ce am vazut cat este de usor sa descarcam muzica in format MP3 de pe Youtube , astazi vom vedea cat de simplu si usor este sa realizam o sonerie dintr-un videoclip preferat.
Tube2Tone , este o aplicatie web ce va permite sa creati sonerii din videoclipurile de pe Youtube , cu o durata de 40 de secunde.Dupa ce ati gasit melodia dorita , se copie adresa url  sau se poate scrie un cuvant cheie  pentru a cauta videoclipul direct de pe Tube2Tone , ca in imaginea de mai jos.
Tube2Tone - Convert YouTube videos to Ringtones for your phone_1269713980124
Selectionati o parte a melodiei ce vreti sa devina sonerie sau descarcati soneriile deja extracte de alti utilizatori  a aceleasi  melodii  utilizand Download Pre-Recorded Ringtone , ca in figura de mai jos ;
Tube2Tone - Convert YouTube videos to Ringtones for your phone_1269714119290
Asa dupa cum se vede nu ramane decat sa alegeti tipul de Download.Soneria poate fi descarcata direct , trimisa pe adresa email sau prin SMS daca aveti un celular ce permite asta.
Eu nu sunt un maniac al soneriilor ,dar sunt foarte multi ce se aboneaza la aceste servicii  cu o super publicitate , cand ar putea avea toate soneriile posibile si chiar imposibile absolut Gratis folosind aceasta simpla aplicatie :Tube2Tone .

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.