Latest News

Rio 2016 : cadavre umane plutesc in apele de la Rio si asa pline de reziduri

#Rio2016 - Olimpiada groazei

Participanţii la unele din probele olimpice acvatice de luna viitoare vor fi nevoiţi să înfrunte o realitate sinistră: pe apele Golfului Guanabara din Rio nu plutesc doar gunoaie, peturi, bucăţi de lemn, ci şi cadavre. Imaginile de la fața locului sunt cutremurătoare şi de natură să-i “îmbolnăvească” pe competitori cu mult înainte de a vedea cu propriii ochi înfiorătorul peisaj.

 În apele Golfului Guanabara sunt programate să aibă loc mai multe competiţii - maraton de înot, windsurfing, triatlon - iar ţările care au reprezentanţi înscrişi la probele olimpice respective şi-au manifestat deschis îngrijorarea.Sportivilor li s-a recomandat să nu deschidă sub nicio formă gura pe parcursul întrecerilor sportive pentru că apele sunt puternic contaminate, scrie Daily Mail.



Apele sunt mult mai contaminate decât s-a crezut anterior, scrie şi Sydney Morning Herald. Eforturile organizatorilor care au curăţat până recent apele Golfului s-au năruit recent după ce alţi munţi de gunoaie au fost aduşi de ape la ţărm. Fotografii de presă veniţi să importalizeze mizeria de la faţa locului au avut parte de o surpriză mult peste aşteptările lor cele mai sumbre: un cadavru uman plutind chiar în zona în care urmează să se desfăşoare competiţiile mai sus menţionate.

articol preluat integral de pe : adevarul.ro

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.