Latest News

Chinezii isi distrug iPhone-urile intr-o ciudata exhibitie de patriotism

#iPhone - #China


După ce Curtea permanenta de arbitraj de la Haga a dat câștig de cauză Filipinelor împotriva Chinei în Marea Chinei de Sud , nu au lipsit reacțiile din partea guvernului Chinez . Nu au lipsit reacțiile nici din partea  cetățenilor chinezi , unii dintre ei începând să boicoteze brandurile americane ( SUA fiind considerata a fi în spatele acestei decizii ) , și așa au început , ca de exemplu , să nu mai mănânce la McDonalds sau la KFC .

Dar cea mai curioasă și neașteptată reacție a apărut din partea celor ce dețin  telefoane  iPhone , care au inceput să le distrugă în mod violent ca semn de protest față de "regimul american" . De altfel , iPhone este considerat produsul ideal asupra căruia să îți descarci propria rabie !


via GIPHY

Totul a început cu invitațiile la boicotaj de pe rețeaua socială Weibo : Sa începem toți să-i boicotăm astazi . Nu cumpărați produse din Japonia , USA , Filipine și Coreea de Sud . Nu mergeți în vacanța acolo . Mulți dinre ei au răspuns la provocare ,publicând poze și videoclipuri cu iPhone-ul distrus .


via GIPHY

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.