Latest News

Revelion 2015 : modele unghii pictate

#Manichiura pentru petrecerea de #Revelion . #NailArt


Doamnelor si domnisoarelor , Revelionul bate la usa ! E timpul sa va decorati unghiile pentru cea mai nebunească şi distractivă  petrecere a anului . Fiindcă este una dintre cele mai festive ocazii , ai nevoie de un nail art de excepţie , unghiile trebuie să fie în prim-plan . În acest an ,  îţi poţi transforma unghiile în adevărate opere de artă .

Daca vrei o manichiura cu modele, trebuie să ştii ca nu ai neaparat nevoie de unghii false  pentru a te bucura la maxim de stralucirea unghiilor tale. Iti poţi decora unghiile cu fler, alegand culorile si modelele cele mai potrivite pentru tine. Din multitudinea de nuanţe ce îţi stau la dispoziţie , pentru Revelionul 2015 poţi alege două nuanţe foarte chic : negru şi auriu . Unghiile vor fi iluminate de reflexii foarte  rafinate , care vor atrage toate  privirle .

Pileşte-ţi bine unghiile şi alege unul dintre modelele de unghii pictate propuse mai jos , pentru a avea o manichiură  reuşită la petrecerea de Revelion Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.