Latest News

Revelion 2015 : concerte si evenimente in Bucuresti

Ai decis să petreci noaptea de #Revelion in #Bucuresti , dar inca nu stii cum ? Iată câteva idei pentru marea petrecere dintre ani .

De Revelion , se ştie ,  soluţia cea mai bună  este să stai acasă , împreună cu prietenii . Dar nu întotdeauna ai posibilitatea de a petrece noaptea dintre ani  acasă la un prieten ,de aceea , te hotărăşti să sărbătoreşti revelionul în Bucureşti , ştiind că capitala este un loc foarte îndrăgit  pe 31 decembrie şi că "ceva voi găsi" 

Iată principalele evenimente din Bucureşti pentru Revelion 2015.

"HaHaHappy New Year Bucureşti 2015"  


 Clasica petrecere de Revelion din Piata Constitutiei , cu spectacole de dans , muzică , efecte speciale şi focuri de artificii . Pe scena din Piaţa Constituţiei vor urca o serie de artişti precum Smiley, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Speak, Doc, Radio Killer, Peter Pop, Giulia, Jazzy Jo, Silviu Pasca şi Brighi. Pe durata evenimentului, Loredana, Andra, Delia şi Vama vor susţine spectacole de excepţie .

Concertele vor fi completate cu momente artistice susţinute de Mirror Dancers - un spectacol-surpriză care îmbină dansul cu tehnologia luminoasă de ultimă generaţie, Freakquency - un spectacol de dans unic, în care breakdance-ul întâlneşte muzica clasică şi cultura urbană, Invaders Show - un performance de dans, lumini şi lasere, plin de energie, care aduce pe scena bucureşteană cel mai mare robot de entertainment din lume, alături de DJ Cyborg şi Cyborg Girls

 Revelion  2015 la Palatul Parlamentului – Hollywood Galele Filmului



 Spectacol absolut al rafinamentului, stralucirii si elegantei, aceasta poate fi definitia "par excellence" a Galelor Filmului! Istoria acestei splendide ceremonii, in cadrul careia se aduna an de an rasfatatii lumii cinematografice, a inceput in 1929 si continua si astazi.

 Pretul biletelor variaza intre 100 si 300 Euro, in functie de menu-ul ales si de locul ocupat fata de scena,iar spectacolul este oferit  de artisti consacrati precum Loredana, Horia Brenciu, Ozana Barabancea, trupa de balet Iuno Dance si, nu in ultimul rand, amfitrionii de marca ai evenimentului: Irina Margareta Nistor si Andrei Duban!

Revelion 2015 Live Concert Publika

 La trecerea dintre ani, esti invitat sa deschizi sampania in Music Club, intr-o atmosfera incendiara intretinuta de PUBLIKA. Fiecare party de Revelion petrecut in Music Club s-a soldat cu distractie pana in zori si a reprezentat elanul perfect pentru un debut de An Nou.

Alte petreceri de Revelion 2015 în cluburile din Bucureşti 


  De Revelion, în clubul  Bamboo vor concerta Mandinga și Taraful din Clejani. Preţ 200 Lei.  În clubul Bellagio, în noaptea de Revelion vor concerta Andreea Bănică, Alex Velea, Taraful Cleante și Ansamblul de dansuri populare . Intrarea costă 150 Lei . În Frattelli noaptea de Revelion costă 700 de lei. Gazda serii va fi Ruky DeeJay, iar invitații speciali sunt americanii  Live Orchestra & Enchanted Performers.

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.