Latest News

Dark Shadows ( 2012 )-Trailer

Dupa o extenuanta asteptare , iata in sfarsit primul trailer Dark Shadows , noul film in regia lui Tim Barton , care il are ca protagonist pe Johnny Deep in rolul vampirului Barnabas Collins .

dark-shadows-trailer

Trailer Dark Shadows

 

Sinopsis Dark Shadows

Filmul este bazat pe celebrul serial supranatural cu acelasi nume al anilor ‘60 creat de Dan Curtis . Johnny Deep il interpreteaza pe Barnabas Collins , vampirul ale carui aventuri sunt descrise in film . Suntem la sfarsitul anilor 1700 si Barnabas , un om puternic si un adevarat playboy care are lumea la picioare , seduce femeia care nu trebuie . Angelique( Eva Green ) este de fapt o vrajitoare in adevaratul sens al cuvantului  si decide sa-l transforme pe Barnabas in vampir . Ingropat de viu de catre teribila vrajitoare , Barnabas se trezeste din intamplare in anul 1972 si decide sa se intoarca acasa. Dar lucrurile sunt foarte schimbate . . .

Filmul se anunta interesant , ca orice colaborare Tim Burton – Johnny Deep. Distributia este prestigioasa –vor fi si Helena Bohnam Carter , Michelle Pleiffer.

Poze Johnny Deep – Dark Shadows

Johnny-Depp-in-Dark-Shadows1 dark shadows johnny depp
dark-shadows-trailer dark shadows

Premiera filmului Dark Shadows in Romania – 18 .05.2012

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.