Latest News

Ce este Amazon Kindle , cum funcționează și de ce este șic!

Kindle este un dispozitiv pentru a citi carti electronice , creat si comercializat de catre cei de la Amazon. Este un e-book reader reusit. Pana aici totul este clar .

Un e-book reader nu este altceva decât o carte normală , dar digitală ; textul  în loc să fie tipărit cu cerneală  pe hârtie , este stocat într-un  fișier . Și până aici toate sunt clare.

 

amazon-kindle

O să spuneți : atunci și un computer este un ebook reader ? Nu. Și de aici lucrurile încep să se complice. Un e-book reader este dotat de o tehnologie numită e-ink ( electronic paper  ) . Datorită acestei tehnologii ,cititul cărților pe Kindle fiind o experiență la fel cu cea a cititului unei cărți pe hârtie , are aceași rezoluție fiind cerneală și nu pixeli .Kindle nu reflectă lumina ( ecranul este mai puțin obositor decât o foaie de carte normală ) și are o particularitate extraordinară ; bateria se consumă doar când întorci pagină. Poți cîți o luna sau două fără să-i arăți o priză.


Kindle dispune de o baterie cu durată de viață superioară. Cerneală electronică a ecranului sau nu necesită electricitate pentru a menține o pagină de text pe ecran.  Consumul energetic redus mai înseamnă și faptul că Kindle nu se încălzește precum un laptop, permițând în acest fel  un citit confortabil și îndelungat.

amazon kindle  Datorita acestui E-book Reader veti avea o intreaga biblioteca in buzunar !

Aceasta este caracteristica principală , dar o altă caracteristică este greutatea .Cântărește 170 de grame. Deci ,imaginați-va că aveți în mână un dispozitiv care cântărește 170 de grame ce conține 1000 de cărți ; dacă facem un calcul rapid , 0,5 kg de fiecare carte ar fi aproximativ cinci sute de kilograme de hârtie.

e-book-reader-kindle

Gândiți-va și la faptul că oriunde sunteți, puteți citi în orice condiții de lumina  ( și când soarele strălucește puternic ), puteți încărca fișiere în format PDF sau orice va trece prin minte , având întotdeauna cu voi orice tip de lectură în orice tip de situație. Un lux pentru cei care obișnuiesc să călătorească !

Mai multe informatii pe Amazon Kindle Romania

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.