Latest News

Cum arata un virus informatic

Fiecare dintre noi , mai devreme sau mai tarziu , s-a gasit macar o data, faţa in faţa cu un virus informatic care ne-a provocat pagube in sistemul de operare si ,uneori , ne-am fi  dorit sa-l vedem pe agresorul computerului , Mulţumită artistului vizual Alex Dragulescu , putem privi in faţă virusii informatici.

virutmytob

Alex Dragulescu a plecat la New York pentru studii in anii ’90. A studiat cinematografia si fotografia la Ithaca College si artele vizuale la Universitatea din San Diego, California , in prezent , lucreaza la MIT Media Lab.

Mesajele spam sunt considerate formele de poluare sau zgomotele comunicarii, iar proprietarii casutelor de mail sau navigatorii doresc inlaturarea acestor intrusi. La artisti insa, aceste mesaje devin materiale brute numai bune de remodelat si de impregnat cu intentie si finalitate estetice. Un exemplu este Pseudocod de Alex Dragulescu, O colectie de experimente artistice software, bazate pe algoritmi si o serie de modele computationale. Acestea din urma sint aplicate unor surse de date diverse, de la baze de date la mesaje spam, blog-uri si imagini din jocurile pe calculator.

mydoom

Pentru alte informatii despre Alex Dragulescu sau daca vreti sa aruncati o privire la virusi ,mai de aproape , vizitati site-ul.

Apropos de virusi . Bin Laden a fost ucis.Sa ne pregatim de o invazie de virusi informatici.

Dupa cum  stiti , Osama Bin Laden a fost ucis in Pakistan. Este un eveniment istoric care va avea ,cu siguranta, repercursiuni pe plan politic , dar si pe Web. La fel ca toate marile evenimente planetare care au capturat atentia oamenilor si uciderea  seicului terorist , va influenta  anumite specimene din retea pentru a crea si difuza virusi.

Asa ca , daca nu vreti sa va treziţi faţă in faţă cu o frumuseţe de virus, aveti grija sa nu deschideţi email-uri suspecte care va invita sa vizionaţi imagini sau video cu Bin Laden . Un alt risc – poate mult mai mare – retelele de socializare.Daca aveti stomacul tare si vreţi sa vedeţi corpul lui Bin Laden , nu e nevoie sa faceti clic pe anumite link-uri de pe Facebook , imaginile le puteţi vedea pe majoritatea site-urilor cu informatii…

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

2 comentarii:

  1. SALUT DUMITRU!TE INVIT SI PE TINE SA PARTICIPI LA ACEASTA LEAPSA
    http://vis-si-realitate-2.blogspot.com/2011/05/miercurea-fara-cuvinte-17-mediterranean.html

    RăspundețiȘtergere

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.