Latest News

Florin Raducioiu se insoara: fostul international si-a cerut iubita in casatorie, in noaptea de Revelion

 Florin Raducioiu si-a cerut iubita in casatorie chiar in noaptea de Revelion. Cu 10 ani mai tanara, Andreea Albastroiu l-a cucerit definitiv.

Raducioiu se insoara



Florin Răducioiu a uitat de divorțul dureros și și-a refăcut viața alături de o femeie cu 10 ani mai tânără. Și Andreea Albastoiu a trecut printr-un divorț. Cei doi s-au cunoscut la Milano, acolo unde Andreea lucra pe postul de secretar economic la Biroul de Promovare Comercial-Economică. La scurt timp după miezul nopții și intrarea în noul an, Andreea a postat pe rețelele sociale o imagine în care a făcut marele anunț. Și-a fotografiat inelul primit de la fostul atacant al lui Dinamo și AC Milan. „Am spus DA!„, a scris logodnica lui Răducioiu. Postarea a fost redistribuită de fostul internațional pe Insta Story.

 Răducioiu a fost căsătorit timp de 23 de ani cu Astrid, cea cu care are doi copii, pe Andrea şi Alessandro. S-au despărțit și de mai bine de patru ani trăiește o poveste de dragoste cu Andreea Albăstroiu. Cei doi sunt activi pe rețelele sociale și postează des imagini împreună.


Cariera lui Florin Răducioiu

Florin Răducioiu este un fost fotbalist român care a jucat ca atacant. El este unul dintre cei patru jucători care au jucat în cele cinci mari ligi europene: Primera División, Premier League, Bundesliga, Serie A și Ligue 1.

Răducioiu și-a început cariera la Dinamo București, unde a câștigat Cupa României în 1985–86 și 1989–90. A ajutat, de asemenea, Dinamo să ajungă în semifinalele Cupei Cupelor UEFA din 1989–90. În 1990, a fost transferat la AC Milan pentru o sumă record de club de 3,2 milioane de lire sterline. A câștigat titlul Serie A în 1993–94 și Liga Campionilor UEFA în același an, deși a jucat doar câteva meciuri în ambele competiții.

Răducioiu a mai jucat pentru Brescia, West Ham United, Espanyol, VfB Stuttgart și AS Monaco. A fost convocat de 68 de ori la echipa națională a României și a marcat 22 de goluri. A reprezentat țara sa la Campionatul Mondial FIFA din 1990, Campionatul Mondial FIFA din 1994 și Campionatul European UEFA din 1996.

Răducioiu la Dinamo București



Răducioiu s-a născut la București, România, în 1970. A început să joace fotbal la o vârstă fragedă și a fost remarcat de Dinamo București, unul dintre cele mai de succes cluburi din România. A debutat în prima echipă la vârsta de 17 ani, în 1987. Răducioiu a devenit rapid un jucător important pentru Dinamo. În 1989–90, a marcat 16 goluri în 24 de meciuri de ligă, ajutând-o pe Dinamo să câștige Cupa României.

Răducioiu la AC Milan

Raducioiu-Milan


În 1990, Răducioiu a fost transferat la AC Milan pentru o sumă record de club de 3,2 milioane de lire sterline. Era o sumă semnificativă pentru un jucător român la acea vreme.Răducioiu a avut un start bun la Milan, marcând 11 goluri în 26 de meciuri de ligă în prima sa sezon. Cu toate acestea, a început să piardă locul în echipă în sezonul următor, iar în 1993 a fost împrumutat la Brescia.

Răducioiu la echipa națională a României

Raducioiu-Nationala


Răducioiu a fost un jucător important pentru echipa națională a României. A fost convocat de 68 de ori și a marcat 22 de goluri.Răducioiu a reprezentat țara sa la Campionatul Mondial FIFA din 1990, Campionatul Mondial FIFA din 1994 și Campionatul European UEFA din 1996. A fost golgheterul României la Campionatul Mondial din 1994, cu trei goluri.

Răducioiu după retragere

Răducioiu s-a retras din fotbal în 2004. A lucrat ca antrenor de tineret după retragere și a fondat propria școală de fotbal în București.Răducioiu este considerat unul dintre cei mai buni jucători români din toate timpurile. A fost un atacant talentat, cu un bun simț al golului. A avut o carieră impresionantă, jucând în cele cinci mari ligi europene și reprezentând țara sa la trei turnee majore.

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.