Latest News

Bilete de avion ieftine la inceput de 2024

 Destinatiile populare unde putem calatori la inceput de an cu bilete de avion ieftine, incepand de la 17 euro

Tarom bilete ieftine ianuarie-martie


Cine isi face planuri de calatorie la inceput de an, are de unde alege. Mai multe companii aeriene au scos la vanzare bilete ieftine in perioada ianuarie-martie

Ofertele companiilor aeriene pornesc de la 17 euro în perioada februarie-martie pentru destinaţii precum Italia şi Viena. De asemenea, cu 45 de euro, putem zbura în vara acestui an spre Grecia, Italia sau Spania, iar cu 200 de euro în Amsterdam sau Paris.

Dacă plănuiţi să zburaţi spre Atena, Belgrad sau Sofia în perioada februarie-martie, unul dintre operatori are prețuri care încep de la 129 euro dus-întors şi bagaj de mană de 8 kg. Iar dacă vă tentează Budapesta, Praga sau Roma, biletele de avion pornesc de la 169 de euro, cu toate taxele incluse.

 Compania de stat TAROM tocmai ce a lansat oferte speciale pentru zboruri programate din ianuarie până în martie.

Pentru destinaţii precum Atena, Belgrad, Istanbul sau Salonic, puteţi prinde zboruri cu tarife de la 129 de euro, dus-întors, cu toate taxele incluse. Pentru Budapesta, Frankfurt, Praga sau Roma, preţurile biletelor pornesc de la 169 de euro, în cazul biletelor cumpărate pentru perioada 15 ianuarie - 31 martie.

Dan Air bilete ieftine ianuarie-martie



 Compania Dan Air renunta la doua rute si reduce zborurile spre alte destinatii. Astfel,compania Dan Air renunță la două din cursele de la și spre Bacău, respectiv Catania  și Liverpool, deocamdată pentru primele trei luni ale noului an. De asemenea, a fost redus și numărul de zboruri spre alte patru destinații, pentru perioada ianuarie – martie 2024. Este vorba despre Dublin, Roma și Torino  și Barcelona (Spania). Cat costa un zbor Dan Air spre Roma? In luna ianuarie poti zbura, de exemplu, de la Bacau la Roma cu 79 de euro. 

 Zborurile interne raman in continuare un lux.

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.