Latest News

Te cunosc de undeva!, nou sezon din 6 februarie la Antena 1

 Pe 6 februarie debuteaza noul sezon Te cunosc de undeva!, sezonul cu numarul 16, la Antena 1, de la ora 20:00

poze Te cunosc de undeva


Sezonul 16 al show-lui Te cunosc de undeva! incepe din 6 februarie. 11 concurenti vor intra in joc, printre ei si fiul lui Stefan Banica. Alaturi de el mai apare un nume surpriza, actrita Emilia Popescu, o prezenta rara in show-urile de divertisment.

poze te cunosc de undeva-juriu


Noul sezon de Te cunosc de undeva!  aduce o noutate la nivel de format. Pentru prima data în istoria show-ului transformărilor, fiecare gala va avea o tematică pe care concurenții o vor respecta. Seara cardio, cu muzică foarte ritmată şi coregrafii pe măsură, seara travesti-urilor, în care toţi artiştii vor juca în travesti, seara cu muzică de film sau serile dedicate anilor ΄80 sau ΄90 sunt doar câteva dintre atracţiile noului sezon.


Cine sunt concurentii noului sezon Te cunosc de undeva!

 Așadar, în cel de-al 16-lea sezon al transformărilor, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.


Poze Te cunosc de undeva!

poze Mirela Vaida




poze Emilia Popescu


poze Radu Stefan Banica



Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.