Latest News

Programare vaccinare Covid

 Incep programarile pentru etapa a doua de vaccinare.

vaccin-a doua faza


Programarile pentru etapa a doua de vaccinare pot fi facute de vineri, 15 ianuarie, de la ora 15:00. Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a anuntat ca platforma online unde se pot inscrie persoanele care se incadreaza in etapa a doua de vaccinare va fi disponibila vineri, de la ora 15:00.


Care sunt persoanele care vor fi vaccinate in a doua etapa:

  • Beneficiarii din centrele sociale
  • Persoanele care au peste 65 de ani
  • Persoanele cu boli precum: diabet, obezitate, insuficienta hepatica, oncologice, pulmonare, sindromul Down, afectiuni renale, afectiuni cardiovasculare, autoimune si alte conditii de imunodepresie, HIV
  • Persoanele care deservesc activitati esentiale pentru buna functionare a infrastructurii critice precum personalul din domeniul Apararii, siguranta nationala, autoritatea judecatoreasca, ordine publica, personalul din domeniul economic vital ( distributie alimente, paine, lactate, legume, apa, medicamente si materiale sanitare, transport persoane si marfuri, personalul din invatamant, postal si curierat, deseuri si salubritate, personalul din inaltele institutii ale statului.

Persoanele cu varsta de peste 65 de ani, cele cu boli cronice si lucratorii in domenii esentiale se pot programa online pe site-ul programare.vaccinare-covid.gov.ro  sau prin medicul de familie. Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare, le recomanda celor cu boli cronice sa se programeze prin medicul de familie.

platforma online programare vaccin


sursa: Digi24

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.