Latest News

Semifinale Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018

#CupaMondiala2018. #Semifinale - Au mai ramas patru echipe pentru a-si adjudeca finala de la #Moscova, toate europene.

Russia 2018-semifinale

Au mai ramas patru, toate echipe europene. Vor juca pentru un loc in finala de la Moscova, ce se va desfasura duminica, 15 iulie: Franta-Belgia si Croatia-Anglia sunt cele doua semifinale de la Cupa Mondiala 2018, doua meciuri imprevizibile, la fel ca majoritatea celor de la acest Campionat Mondial de fotbal din Rusia.


Franta - Belgia, marti, 10 iulie, ora 21:00
Les Blues impotriva Diavolilor Rosii, meciul care va stabili prima finalista se va juca pe stadionul din Sankt Petersburg, marti, 10 iulie, cu incepere de la ora 21:00. Dupa ce a castigat grupa din care a facut parte, nationala cocosului galic, antrenata de Deschamps, a eliminat doua echipe sud-americane: Argentina in optimi si Uruguay in sferturi, scor 4-3, respectiv 2-0. Belgia, dupa suferinta meciului din optimi impotriva Japoniei ( scor de la 0-2 la 3-2 ), va incerca sa opreasca Franta, dupa ce a reusit sa faca acest lucru in sferturi de finala cu Brazilia lui Neymar. Belgienii s-au impus cu 2-1, la capatul unui meci in care sud-americanii au avut multe ratari.

Croatia - Anglia, miercuri, 11 iulie, ora 21:00
Cea de-a doua semifinala se va juca pe Luzhniki din Moscova, acelasi stadion care va gazdui finala de duminica, 15 iulie. Vezi stadioanele de la Campionatul Mondial de fotbal 2018. Croatia si-a asigurat biletele pentru semifinalele  la Campionatul Mondial de fotbal Russia 2018, dupa doua meciuri extenuante, eliminand Danemarca si Rusia dupa executarea loviturilor de departajare. Echipa lui Southgate este mai aproape ca niciodata de prima finala de Cupa Mondiala dupa 52 de ani. Anglia s-a calificat in semifinale dupa ce a invins Columbia in optimi, dupa executarea loviturilor de departajare, si Suedia in sferturi, scor 2-0.

Suporterii englezi invadeaza Ikea dupa meciul Anglia-Suedia, scor 2-0. Video!

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.