Latest News

Campionatul Mondial de fotbal 2018 nu va avea un impact foarte mare in economia Rusiei

Campionatul Mondial de fotbal #Rusia2018


stiri campionatul mondial de fotbal rusia 2018

Un raport al agenţiei americane de rating Moody's susţine că Rusia a cheltuit miliarde de dolari pentru lucrările de infrastrcutură necesare desfăşurării Campionatului Mondial de fotbal, dar multe dintre acestea nu se vor întoarce în economie. Sigur, ţara va câştiga de pe urma turiştilor, dar veniturile generate de industria hotelieră, cea telecom sau cea de transport nu vor fi uriaşe. Durata desfăşurării Cupei Mondiale 2018 e prea mică pentru dimensiunea unei economii precum cea a Rusiei, arată Moody’s.

 Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018 se va desfăşura în perioada 14 iunie-15 iulie în Rusia pe 12 arene din 11 oraşe. Vezi stadioanele de la Cupa Mondiala Rusia 2018.

Datele prezentate acum le contrazic pe cele ale guvernului rus, care susţinea exact contrariul. Un studiu al Kremlinului arăta că găzduirea Cupei Mondiale de fotbal va creşte PIB-ul ţării cu sume cuprinse între 26 şi 31 de miliarde de dolari, timp de 10 ani - între 2013 şi 2023. Studiul arăta că organizarea evenimentului presupune cheltuieli totale de 11 miliarde de dolari.

sursa: digi24.ro

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.