Latest News

Poze Muzeul Kitsch-ului din Bucuresti

Rapirea din Serai, pestele din cristal, cruci cu termometru si alte obiecte ce te vor atrage si respinge in acelasi timp.

poze-David-statuie-muzeu-Bucuresti-Kitsch

Muzeul Kitsch-ului Romanesc s-a deschis vineri, 5 mai, in centrul vechi din Bucuresti: vizitatorii sunt intampinati la intrare de o copie a statuii lui David cu dolarul la gat. Oricine isi va regasi un obiect care i-a apartinut sau pe care inca il are acasa.

poze muzeu kitsch bucuresti

Icoanele-veioza, bibelourile iepuri si catei, carpetele cu Rapirea din Serai, interiorul de apartament din comunism, cotidianul Dracula din anii 2001-2002  care are pe prima pagina stiri mai mult fantazioase decat false ( Extraterestrii fura curent electric ) sau veveritele impaiate si sticlele de parfum care se puneau in vitrine constituie ”patrimoniul” noului muzeu de tip boutique.

Poze Muzeul Kitsch-ului din Bucuresti


muzeu-romania

muzeu-Kitsch-Bucuresti


Exponatele provin din colectia personala a proprietarului Muzeului Kitsch-ului, Cristian Lica, realizata de-a lungul a 20 de ani. Prețul unui bilet este de 30 de lei. "Pentru cetățenii români aplicăm o reducere de o treime din solidaritate cu faptul că ei sunt expuși la kitsch-ul din jurul lor în fiecare zi. Contravaloarea biletului de intrare se situează în zona inferioară a marjelor de preț practicate de muzeele boutique din lumea largă", a declarat Cristian Lica.

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.