Latest News

Madalina Lefter in pericol sa rateze semifinala X Factor

Madalina Lefter , probleme de sănătate înainte de semifinala X Factor .

madalina lefter 2013

Ipoteză dramatică pentru fanii #xfactorromania. Mădălina Lefter, ar putea să îşi ia adio de la scenă înainte de a fi devenit vedetă cu acte în regulă. Gala trecută, Mădălina şi-a forţat foarte mult vocea, astfel că medicii i-au recomandat pauză vocală totală, chiar înainte de semifinala show-ului.

La doar 15 ani, Mădălina Lefter a cucerit România şi Italia, fiind aplaudată de milioane de oameni pentru duetul extraordinar cu Olivia Newton-John. Mãdãlina este şi prima solistã din România care a cântat în duet cu Anastacia, pe când avea doar 13 ani.

Semifinala X Factor . Madalina Lefter va cânta pentru profesori şi colegi

Din păcate pentru Mădălina, imediat după gala trecută, problemele au apărut, medicii recomandându-i pauză vocală totală. Deşi toată lumea spera într-o remediere cât mai rapidă, lucrurile nu stau deloc aşa. În aceste condiţii, Mădălina ar putea fi marea absentă a semifinalei din această seară, drumul său la # X Factor Romania trebuind să se încheie aici.

Acum, Mãdãlina s-a transformat deja într-o domnişoarã în toatã regula, care se mândreşte cu peste 60 de premii muzicale. Interpretările Mădălinei au uimit de fiecare dată şi au stârnit ropote de aplauze, dar şi aprecierile juriului.

Madalina Lefter

sursa xfactor.a1

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.