Latest News

Exercitii de echilibru , Intre acte , Uibesc : cele mai vândute cărţi din 2013

Tudor Chirilă , Radu Beligan  , Lucian Boia , Andrei Pleşu – cei mai vânduţi autori în 2013 .

cele mai vùndute carti 2013

În ciuda crizei financiare ,românii nu renunţă la plăcerea de a citi . Astfel , volumele “ Exerciţii de echilibru “ de Tudor Chirilă , “ Între acte “ de Radu Beligan ,” Uibesc “ , cartea de poezii a poetului anonim Iv cel Naiv şi “ Sfârşitul Occidentului “ de Lucian Boia se numără printre cele mai vândute titluri în anul 2013  , au declarat reprezentanţii editurilor , pentru Mediafax .

Radu Beligan-intre acte

Cel mai vândut titlu de la Editura Polirom este “Exerciţii de echilibru“, de Tudor Chirilă. Pe locul al doilea se situează cartea "Supuse sau rebele. Două versiuni ale feminităţii", scrisă de Aurora Liiceanu.

Exerciţii-de-echilibru_3D

Lucian Boia, Andrei Plesu si Gabriel Liiceanu se numara printre cei mai cautati autori ai editurii Humanitas de catre cititori. Astfel, pe primul loc in topul celor mai vandute titluri ale editurii se situeaza volumul "Sfarsitul Occidentului", scris de Lucian Boia. "Parabolele lui Iisus", de Andrei Plesu, ocupa a doua pozitie in topul preferintelor pasionatilor de lectura.

Extrem de apreciată de cititorii români este si cartea "Rataciri" scrisă de un alt mare actor român, Horatiu Malaele - de asemenea, reeditată si cu vanzari de mii de exemplare.

Cel mai cumpărat roman al anului 2013 este „Infernul“ lui Dan Brown, potrivit site-ului amazon.com,

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.