Latest News

Martina Stoessel cântă în cel mai nou film de animaţie de la Disney : Frozen ( Regatul de Gheaţă )

Martina Stoessel va interpreta  melodia “Libre Soy” ( Let it go ) de pe coloana sonoră a animaţiei  “Frozen “

martina-stoessel-frozen (1)

Martina Stoessel , protagonista  serialului de mare succes Violetta , va interpreta  varianta piesei “ Let it go “ în spaniolă şi italiană . Varianta originală a piesei este interpretată de Demi Lovato şi face parte de pe coloana sonoră a noului film marca Disney “ Frozen “Regatul de Gheaţă .

Frozen , noul film de la Disney , este o reinterpretare a poveştii “Crăiasa Zăpezii” scrisă de Hans Christian Anderson .

Despre Regatul de Gheaţă

Optimista neinfricata Anna porneste intr-o calatorie epica — impreuna cu asprul om al muntilor Kristoff si renul sau loial Sven — pentru a-si gasi sora Elsa, ale carei puteri inghetate acopera regatul Arendelle in iarna vesnica. In conditii care mai pot fi intalnite doar pe varful Everest, troli mistici si un om de zapada amuzant numit Olaf, Anna si Kristoff se lupta cu intemperiile intr-o cursa pentru a salva regatul.

Filmul este regizat de Chris Buck ("Tarzan," "Surf's Up") si Jennifer Lee (scenarist, "Ralph strica tot") si produs de Peter Del Vecho ("Winnie de Plus," "Printesa si Broscoiul"). Pe ritmurile muzicii castigatorului premiului Tony®, Robert Lopez ("Cartea lui Mormon", "Avenue Q") si Kristen Anderson-Lopez ("In Transit"), "Regatul de gheata" vine in cinematografe in 3D din 27 decembrie.

Regatul de Gheaţă – Frozen . Trailer în română

via Disney Channel-Regatul de Gheaţă

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.