Latest News

Madalina Lefter , duminica la X Factor Antena 1

Madalina Lefter , adolescenta ce a cucerit Italia la emisiunea Ti Lascio una Canzone , s-a întors în ţară să demonstreze că are factorul X .

madalina lefter x factor

La doar 15 ani, Madalina Lefter a uimit o intreaga lume si are deja in palmares colaborari muzicale “cu greutate”. Asta pentru ca frumoasa pustoaica din Iasi a participat, in urma cu doi ani, la concursul “Ti lascio una canzone” (“Iti las un cantec”), unde a facut furori cu vocea ei superba.

Dupa ce a interpretat memorabil duete cu artisti consacrati, ca Olivia Newton John, Anastacia sau trupa ABBA, adolescenta a intrat in istoria televiziunii italiene dupa ce a devenit primul copil care a incheiat un contract cu postul de televiziune Rai Uno.

Madalina nu a putut sta departe de tara sa si nici de lumea scenei, drept pentru care s-a prezentat si la cel mai tare show de talent din Romania. Dan Bittman a recunoscut-o imediat ce i-a auzit numele: "Esti acea Madalina Lefter?". Tanara concurenta le-a povestit juratilor intreg parcursul ei: "Sunt mandra de mine, ca o romanca din Iasi a reusit sa cucereasca Italia!"

O puteti urmari pe Madalina duminica seara, de la ora 20.30, la Antena 1.

via | X Factor antena 1

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.