Latest News

Cele mai ciudate site-uri Web

O selectie cu cele mai curioase si ciudate Website-uri

O călătorie interesantă printre cele mai ciudate site-uri internet din lume , de la simulatoare virtuale de chirurgie la cele ce oferă pur şi simplu o îmbrăţişare .  Sunt pagini web care nu au niciun sens şi nici nu ştim de ce au fost create . Haideţi să descoperim împreună cele mai ciudate şi inedite pagini de internet .. .

Cine dintre voi nu a mai încercat să se amuze cu plasticul acela cu bule de aer ( pluriball ) ? Iată versiunea virtuală a acestui inedit joc de pierdut vremea : SnapBubbles !

pluriball-joc de pierdut vremea
Teletransport virtual în orice locaţie din lume ? Da , se poate ! Iată site-ul ce îţi permite să descoperi lumea fără să te  ridici  de pe scaun , comod de acasă , fără a consuma carburant . Se numeşte The Secret Door şi este o aplicaţie prin care poţi călători în diferite locaţii cazuale .
the secret door - teletransport web 2.0
Surgeon Simulator  este un simulator online de operaţii chirurgice , care a generat multe ilarităţi în reţeaua internet . Jocul  ar trebui să fie  educativ deoarece este vorba de un simulator de operaţii , dar , din păcate , nu este aşa .
simulator de operatii chirurgice
Afterlife Telegrams este unul din cele mai ciudate servicii întâlnite pe internet . Pentru 5 dolari  de cuvânt , serviciul memorizează mesajele clienţilor bolnavi , care vor fi consemnate destinatarilor imediat după ce clienţii au ajuns …în cealaltă  lume !
site-uri ciudate
Pentru toţi cei care se simt singuri . . . iată cel mai frumos loc de pe internet ! Nu este o îmbrăţişare adevărată , dar te face să te simţi mai bine !
daruieste imbratisari
Vezi alte site-uri ciudate

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.