Latest News

Antena Play , cea mai mare platforma video din Romania , se lanseaza luni , 1 iulie !

Antena Play se lansează pe 1 iulie . Delia , Holograf , Connect-R , Lora , live de la 21:00 . Paraziţii , concert necenzurat de la ora 22:00 .

antena play

Antena Group lanseaza luni, 1 iulie, www.antenaplay.ro, noua platforma video a grupului Intact, care integreaza cele cinci fluxuri live online ale televiziunilor Antena Group si cele sase canale exclusiv create: News, TvNovela, Stars, Monden, ZU Channel si Mireasa pentru fiul meu.

De la ora 21:00, pe 1 iulie, vor fi liveVIDEO pe Antena Play, din studioul Radio ZU, Holograf, Connect-R, Delia si Lora, intr-un show dedicat lansarii, iar de la ora 22:00, tot in exclusivitate pe Antena Play se va difuza un concert necenzurat marca Parazitii.

Antena Play News este un canal dedicat informatiei de actualitate, in care se vor imbina transmisiile live ale principalelor buletine informative de la Antena 1 si Antena 3, cu emisiuni de profil, cum ar fi “In premiera”, cu Carmen Avram. Canalul TV Novela va readuce in prim plan serialele cu priza la public care s-au derulat in anii din urma pe televiziunile Antena Group, in timp ce Monden-ul va culege cele mai bune emisiuni de profil de pe Antena 1 si Antena 2 si le va reuni intr-un program TV. Antena Play Stars isi propune sa readuca in prim-plan vedete si show-uri mai vechi. Fanii show-ului lider de audienta “Mireasa pentru fiul meu” vor putea urmari, in plus fata de ce vad la televizor, ore intregi de emisie din casa unde locuiesc concurentii.  Nu in ultimul rand, concertele live din studioul ZU vor intregi oferta de canale exclusive a AntenaPlay.ro.

via  antena 1

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.