Latest News

Cele mai impresionante fotografii ale anului 2011 din Romania

ANDREI SAGUNA - CANONIZARE

Mediafax Foto, liderul pietei romanesti de fotografie de presa, a realizat o retrospectiva a celor mai impresionante imagini ale anului 2011.

Mediafax Foto - Best of 2011 cuprinde o selectie a celor mai reusite  imagini realizate in acest an de fotoreporterii si de colaboratorii agentiei Mediafax, care pot fi vazute pe site-ul www.mediafaxfoto.ro.

Imaginile surprind evenimente importante ale anului 2011, de la revoltele din Egipt, pana la paradele de Ziua Nationala a Romaniei. Din selectie fac parte fotografii de la inaugurarea noului stadion National Arena, meciurile lui Lucian Bute, concertul Bon Jovi de la Bucuresti, aniversarea Regelui Mihai I, dar si de la vizita lui Jean-Claude Van Damme la penitenciarul Jilava.

COPIII DIN CARLIGU MARE - BUZAU

Nu in ultimul rand, in aceasta selectie se regaseste si imaginea care a primit in retelele de socializare numele de "fotografia anului in Romania", care-l surprinde pe presedintele Traian Basescu razand in mijlocul a peste 50 de preoti, imediat dupa slujba de canonizare a mitropolitului Andrei Saguna.

ARENA NATIONALA - DESCHIDERE

parada militara 1 decembrie 2011

Majoritatea imaginilor din selectia Mediafax Foto - Best of 2011 se vor regasi si in albumul Mediafax Foto 2010-2011, care urmeaza sa fie lansat in urmatoarea perioada.

  sursa : stirileprotv

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.