Latest News

Amy Winehouse , ultimul fenomen DeathSeller

Amy_Winehouse_-_Lioness_-_Hidden_Treasures

“Lioness : Hidden Treasures” , primul album post-mortem al regretatei artiste Amy Winehouse pe primul loc in UK.

La aproape cinci luni de la moartea sa  , Amy Winehouse se reintoarce in fruntea topurilor britanice. “ Lioness :Hidden Treasures”, albumul postum al cantaretei engleze a ajuns pe primul loc in Top Ten ,complice fiind si shopping-ul de Craciun.Albumul s-a vandut in prima zi de la lansare in peste 140.000 de exemplare , un rezultat la care Amy Winehouse nu a mai ajuns in cariera sa muzicala.

Foarte probabil , albumul “Lioness : Hidden Treasures” contine piese muzicale dezgropate din sertare , cine stie cat de complete sau daca artista ar fi vrut sa le publice. Producatorii , infometati ,nu au stat prea mult pe ganduri ,si acum au   douasprezece pepite de aur de vanzare.

DeathSeller , printre altele , nu este o noutate , asa cum ne-au confirmat – trist – nenumaratele cazuri , de la Freddie Mercury la Michael Jackson , Kurt Kobain  sau John Lenon , artisti ale caror discuri lansate postum au cunoscut un succes urias si au adus venituri considerabile.

Fara idei ,  incapabile sa mai vanda discuri  si  cu artisti talentati scapati printre degete , marile case de discuri se pare ca au gasit in deathSeller unicul filon de aur garantat .

Dar cat de vitala este  o industria muzicala care are nevoie de moarte pentru a supravietui ?

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.