Latest News

Tunsori Barbati

Frizuri pentru baieti , probeaza-le online.

Trebuie sa mergi la o intalnire importanta si ai decis sa te prezinti cu un nou look. Mai intai de toate ce schimbi ? Bineinteles frizura.

aderans1300386407593148

Poate nu stii , dar pe Internet se gasesc multe servicii online care iti permit sa testezi , virtual desigur , tunsori , coafuri si culori . Ai nevoie de o poza  si foarte multa fantezie.

HairTry este un site foarte util pentru barbatii care doresc sa probeze cele mai noi tunsori , coafuri si culorile potrivite .Site-ul este in japoneza , dar e foarte simplu de folosit. Mai intai de toate , conecteaza-te pe site HairTry si da click pe butonul ce se gaseste sub figura din partea stanga , apoi inca un click pe butonul aflat sub forma aceea de om pentru a incarca o poza.La terminarea upload-ului , click-eaza  pe butonul unde scrie 3D . Acum poti testa tunsorile ,disponibile in partea dreapta,  utilizand instrumentele aflate sub poza ta animata pentru a personaliza coafura.

image

Cand esti satisfacut de rezultat , click-eaza mai intai pe butonul aflat sub poza si apoi pe Yes pentru a salva imaginea cu noul tau look.

image

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.