Latest News

Banii nu aduc Fericirea

Priscilla Chan , pentru cei care  nu ştiu , este iubita fondatorului Facebook Mark Zuckerberg , sau altfel spus tinerelul cel mai bogat din lume.

Cine este aceasta fetişcană care a reusit sa-şi adjudece cel mai faimos giuvaier al Web-ului ? Priscilla Chan . Priscilla este femeia cea mai norocoasă din lume. Chestia cea mai surprinzatoare la Priscilla este urmatoarea : E urată ! Se imbraca urat . Schioapată. E asiatica si nu are ceea ce Pamela Anderson are in plus …

Priscilla Chan Mark Zuckerberg Priscilla Chan HOSKO24ASbgl

De ce Zuckerberg ( va amintesc că băiatul asta, cu pozele voastre , cu gandurile voastre , cu vacile crescute de voi pe net a devenit extra-super-mega milionar) stă cu un asemenea cetaceu ? Pentru ca …banii nu aduc fericirea . Poate Priscilla este inteligentă , ironică , dulce , solară. Tanară si poate …nelinistită . Poate joacă flashgames, ca de exemplu farmville pe Facebook si caştigă mereu. Poate.

Acuma serios , fondatorul Facebook , poate să aibă orice femeie de pe planeta noastră ( chiar si de pe alte planete ) in schimbul a 0.001% din actiunile Facebook.

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.