Latest News

Sclavii Tehnologiei ?

Fară celular touch screen esti un sărac , un amărat  sau prea…bătran . Fără iPhone eşti un “nimeni”. Fără telefon mobil , practic , nu exişti , te şterg de la evidenta populaţiei , iţi  anuleaza toate documentele.
Aceeasi chestie cu facebook: nu eşti pe fesbook ? Ori eşti un ignorant ce foloseşte calculatorul ca opritor de uşă ori ai un orgoliu atat de idiot incat să spui “eu pot să trăiesc si fara fesbook”, irascibil ca un nebun atunci cand toţi rad de lucruri pe care tu nu le inţelegi ( pentru ca da, facebook te amuză ).
celular-telefon mobil
Apoi , normal , te găseşti intre prieteni , la o bere , cu unul care trimite SMS cu noul sau Nokia de ultima generaţie , altul cu iPhone ce inserează pe Facebook poze cu iubita sa făcand pipi , al treilea trimite emailuri  nonstop cu Samsung Galaxy Tab , pentru că in 2011 nu se mai telefonează dar , se trimit emailuri…pentru că e mai cool !
Nu trece un minut fară sa ne conectăm la internet pentru a ne satisface curiozităţile , suntem bombardaţi de SMS si de sonerii de toate tipurile , toată lumea poate controla pe toata lumea prin Facebook , msn , etc…. Adio privacy , timite-mi o carte postală…
Foto : ais-adit

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.