Latest News

Cum sa fii pe Prima Pagina pe Google – Ghid SEO

Pentru a avea un blog de succes nu este suficient sa ai conţinut de calitate ; este cu siguranţă o condiţie necesara , dar nu suficientă pentru a obţine mulţi vizitatori. De fapt , un alt aspect pe care un blogger trebuie sa aiba ,intotdeauna in vedere, este optimizarea vizibilitatii propriului site pe majoritatea motoarelor de cautare , in special Google.

SEO

Optimizarea Paginilor pentru motoarele de cautare.

Pentru  a fi pe prima pagina , pe primele poziţii de SERP (Search Engine Results Page ) avem nevoie de foarte multe ore de muncă pentru optimizarea paginilor propriului site Web , prin  SEO( Search Engine Optimization )care ,de fapt , este o activitate ce a devenit o adevarată profesie.

La ce foloseste SEO ?

Obţinerea unei poziţii mai bune in motoarele de cautare poate ajuta ca productivitatea afacerii tale sa crească enorm de mult. Deci , daca firma ta va ajunge in pagina zece sau mai jos ,mai mult ca sigur , nimeni nu-ţi va da clik , nimeni nu o va vedea si productivitatea ta va face doar apă in toate parţile.

Cine doreste să invete tehnicile principale SEO si sa-şi imbunataţească poziţia in motoarele de cautare , recomand acest ghid SEOOptimizarea pentru motoarele de cautare – Ghidul de bază Google.

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.