Latest News

Transforma o poza intr-un Zombie:ZombieMe

Esti in cautarea unui mod de a te amuza cu pozele tale si vrei sa-ti impresionezi prietenii , asa este ? Banuiam eu. Bine , pregateste-te pentru Halloween. Vrei sa te transformi intr-un Zombie?

ZombieMe este instrumentul perfect pentru Halloween.Este un serviciu ce va permite sa transformati o poza obisnuita intr-un zombie.Daca nu aveti inca ,la indemana, o poza de-a voastra , puteti cauta pe Google “imagini Basescu” si va apucati de transformat poza in zombie. N-am incercat daca se mai poate transforma un zombie in poza.Poate cu Photoshop.

Zombify Yourself - Zombie Me

Odata ajunsi pe site ( din pacate trebuie sa va faceti cont) inarmati cu “imaginea Basescu” , incarcati poza ( clik pe Begin) si incepeti sa aplicati efecte speciale: rani , sange , carne in putrefactie si multe altele …dupa imaginatia fiecaruia.

Cu acest zombie si cu un articol interesant puteti participa la concursul “Halloween cu Basescu” de pe chinezu.eu. Suces!

ZombieMe este un adevarat generator de zombie.Merita incercat.

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

2 comentarii:

  1. Chiar aveam nevoie de Zombie in seara asta. Nu pe Basescu il faceam Zombie.. :) pe altcineva si chiar ma gandeam ca am de lucrat 24 de ore in photoshop... Gand la gand cu bucurie. De Halloween prietenul meu va primi programat fotografia prietenei lui. Ma mai gandesc daca cer sau nu rascumparare daca mai vrea ,,cadavru`,, :))
    Mersi de solutie.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Mircea Alex
    Ma bucur ca ai gasit ceea ce cautai si sper , de fapt cred ca la ora asta deja ai finalizat fotografia pentru prietenul tau...
    Salutari si iti doresc un Halloween "frumos" cu sau fara zombie...

    RăspundețiȘtergere

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.