Latest News

Invata Engleza OnLine Gratis

Cand eram elev , toate profesoarele de limba Engleza erau tinere si frumoase , poate ca asa a fost sa fie , am fost norocos.Stiti cum e cu profa’ tanara …se intampla destul de des sa nu ajunga la ore sau sa intarzie .Daca si voi sunteti asa norocosi ca si mine  nu va ingrijorati , exista WEB.

Pentru a invata o limba straina , in special engleza , fara profesor si in afara orelor de scoala , ne putem folosi de internet, care printre altele este si gratis.

Cu ceva timp in urma va semnalam cateva site-uri unde se poate invata pronuntia in limba engleza , astazi va recomand si acestea:

Fun Easy English – cunostinte de baza , gramatica ,pronuntie , texte si multe altele.Majoritatea cursurilor sunt in format video.

engleza

 

Learn English – Unul dintre site-urile mai vechi , cu mai mult de zece ani de istorie.

Learn English Free Online_1272908069485

 

Elllo – Sa ascultam lectii cu  tematica diversa : sport , jocuri, calatorii , muzica si altele.

elllo - English Listening Online_1272910587442

 

Lang-8 –Se bazeaza pe texte.Aici putem chiar sa ajutam si pe altii sa invete , corectand textele scrise de ei si viceversa , adica  ceilalti sa corecteze ceea ce am scris noi.

Lang-8 - Multi-lingual language learning and language exchange_1272911624690

 

Nu uitati de conjugarea verbelor.

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

3 comentarii:

  1. Rapidul de engleza (http://www.rapiduldeengleza.ro/) este destinat vorbitorilor de limba romana care doresc sa invete engleza. Contine lectii pentru incepatori, dar si pentru intermediari si avansati, vocabular, gramatica, exercitii si cursuri audio. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Îţi mulţumim , Margareta !
    Foarte interesant site-ul http://www.rapiduldeengleza.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. English Attack contine lectii de vocabular, dictionar, pronuntie, exercitii si jocuri intr-o maniera inovativa. http://ro.english-attack.com/

    RăspundețiȘtergere

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.