Latest News

India : Un Om Afirma ca traieste fara mancare si fara apa de 74 de Ani !?

74 de ani fara mancare ? Voi credeti ? O Insulta la cei ce mor cu adevarat de foame.
Nu se poate trai doar cu aer.Sau cel putin asa parea pana acum.Nu radeti.Agentia ANSA  a scris ca in India un anume Prahlad Jani ,”un ascet hindus , supravietuieste fara sa manance si fara sa bea de 74 de ani” si ca “ Institutul National de Aparare ,intentioneaza sa descopere  care este secretul acestei extraordinare  puteri de rezistenta”.Si toate acestea fara  nici un dubiu.
Mai mult de atat , se spune ca Jani “a fost deja examinat in 2003 de catre o alta echipa medicala si nu au reusit sa explice acest fenomen”.
                     Iata-l pe yoghinul in cauzaprahlad jani
Dar cei ce cred ca se poate trai fara mancare si fara apa …
produc mari daune, in special atunci cand induc in eroare pe altii sa urmeze aceste tehnici sau credinte si acestia mor.Spun ca se hranesc cu energia de la soare … si se numesc breathariani.
Daca intr-adevar ar fi posibil sa traim numai cu aer ,atunci am rezolvat problema foamei in lume; mai mult de atat , daca in Lumea a Treia cineva moare de foame , e numai vina lui pentru ca nu a invatat tehnica Breathariana , dar o pot face in Utah la Breatharian Institute of America , unde cu o suta de mii de dolari te invata aceasta tehnica.Da ,o suta de mii.Dar acontul este doar de zece mii …de dolari , bineinteles.

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.