Latest News

Cristi Chivu se simte excelent după ce a fost operat la cap, dar a rămas fără păr

Cristi Chivu (29 de ani) urma să părăsească, aseară, Institutul “Carlo Besta” din Milano, Italia, unde fusese transferat după intervenţia chirurgicală suferită săptămâna trecută la Verona. Fundaşul lui Inter se simte foarte bine, dar are şi un mic regret: a rămas fără păr! Pentru a-l putea opera, medicii au fost nevoiţi să-i radă podoaba capilară.

















Ce-a fost mai greu a trecut pentru Cristi Chivu, care abia aştepta să revină în sânul familiei, după opt zile petrecute prin spitale. Fundaşul lui Inter ua părăsit, aseară, Institutul “Carlo Besta” din Milano şi a ajuns acasă, alături de Adelina, soţia sa, şi de micuţa Natalia, fiica lor în vârstă de 11 luni.
Oasele craniului se sudează perfect

“Oasele craniului se sudează perfect şi Cristi ar putea reveni pe teren repede, adică pe la sfârşitul lunii viitoare sau începutul lui martie”, a declarat impresarul Giovani Becali pentru Libertatea.
Un inconvenient minor pentru căpitanul naţionalei României este faptul că a rămas fără păr! Şi aceasta, deoarece medicii care l-au operat pe 6 ianuarie au fost nevoiţi să-l radă pe cap, pentru a-i putea repara osul parietal drept, serios afectat în urma loviturii primite în meciul cu Chievo. “Pe Chivu l-au ras pe cap ca să-l poată opera, e ceva normal! Important este că a trecut cu bine peste această accidentare”, a explicat Giovani Becali.

S-a mai tuns zero şi la 16 ani  

Chiar dacă i-a plăcut întotdeauna să poarte părul mai lung, Chivu s-a ras în cap şi de bunăvoie. Întâmplarea s-a petrecut în 1997, anul în care actualul fundaş al lui Inter Milano debuta în fotbalul mare la CSM Reşiţa. Cristi s-a tuns atunci chilug pentru a sărbători faptul că devenise titular la formaţia bănăţeană.

Becali: «Rămâne sub observaţie la Milano» 

Impresarul Giovani Becali nu crede că Inter Milano îi va permite lui Chivu să petreacă o minivacanţă în România: “E exclus să vină în ţară. Cristi rămâne sub observaţie la Milano, fiindcă medicii de acolo nu cred că-l vor lăsa la recuperare în România, după ce s-au chinuit să-l îngrijească cât au putut ei de bine”.
Sursa:Libertatea.ro  

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.