Latest News

Barcelona - Real Madrid: El Clasico intre legende

Meci amical la #Beirut intre legendele echipelor #Barcelona si #RealMadrid. #Ronaldinho Show

Ronaldinho-fotbal-legende-Barcelona

Spectacol suprem pe stadionul Sports City Camille Chamoun din Beirut, unde legendele echipelor Barcelona si Real Madrid s-au intalnit intr-un meci amical castigat de legendele blaugrana cu 3-2. La acest supermeci a luat parte si fostul fundas , capitan al Barcelonei, Gica Popescu.

Din echipa Realului au facut parte jucatori precum Fernando Morientes, Roberto Carlos și Christian Karambeu. Pentru catalani au jucat nume importante precum Rivaldo, Abidal, Giuly( autorul unei duble), Simao ( a marcat si el ), dar mai ales Ronaldinho, care a regalat spectatorilor un show de zile mari.

Fostul numar 10 al Barcelonei a facut spectacol ca in vremurile bune si a dat cele mai spectaculoase pase: trei  pentru cele trei goluri realizate de catalani. Pur si simplu fantastica pasa no-look pentru Ludovic Giuly care a marcat cu stangul. Se poate spune orice despre Ronaldinho, dar nu ca nu a avut ( si inca mai are ) o clasa imensa.

Barcelona Legends: Angoy, Zambrotta, Abidal, Nadal, Goico, Edmilson, Davids, Mendieta, Simao, Ronaldinho, Giuly. Guzman, Coco,  Popescu, Luis Garcia. Déhu, Julio Salinas, Juan Carlos


Barcelona-legende-amical-fotbal-Ronaldinho

Real Madrid Legends: Contreras, Amavisca, Fernando Sanz, Pavon, Julio Cesar, Fernando, Karembeu, Savio, Morientes, Anelka. Cesare Tote, Javi Guerrero, Iván Pérez Rivera, Velsaco, Julio Llorente.


Real Madrid-legende-amical-fotbal-2017

Barcelona - Real Madrid: meci amical intre legende. Video!

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.