Latest News

Japonia, 5000 de pesti congelati pentru a decora pista de patinaj

Furie in #Japonia dupa ce un #patinoar a inghetat 5000 de pesti


Atractia principala de la Space World, un parc tematic din Japonia, este o pista de patinaj pe gheata, care in acest an pentru a atrage vizitatori a fost decorata cu un fundal inedit: 5000 de vietuitoare marine incorporate in  gheata. Parcul de distractii a promovat atractia turistica drept o premiera mondiala si a postat imagini ale creaturilor marine congelate in gheata patinoarului pe contul de Facebook. Space World a fost fortat sa inchida atractia turistica duminica, dupa o reactie publica virulenta pe retelele de socializare.


"Am vrut ca cei care vin sa patineze sa experimenteze senzatia de a aluneca pe o mare inghetata, dar dupa ce am primit atatea critici, am decis sa-i punem capat", a declarat responsabilul parcului Toshimi Takeda. Anterior, el isi exprimase la televiziune regretele sale profunde, fata de amploarea luata de acest caz.

Gheata urmeaza sa fie topita, o operatiune care ar putea dura o saptamana, si va fi organizata o ceremonie de omagiu adus pestilor, in prezenta unui preot sintoist. Am planificat acest lucru, inainte de scandal, a asigurat responsabilul parcului.

Video 5000 de pesti congelati pentru a decora o pista de patinaj din Japonia

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.