Latest News

Noul iPhone , de ce ?

De ce să stai la coadă pentru noul iPhone

noul iPhone, de ce?

Întrebarea este cea mai simplă . de ce ? Probabil chiar pentru asta te pune într-o situaţie jenantă .Pentru că obiectul este pur şi simplu un telefon . Răspunsul îl aflăm de la un tânăr , la coadă pentru a cumpăra noul iPhone 5S  : “ Este o experienţă frumoasă să stai aici pentru a cumpăra noul iPhone şi o recomand tuturor “ .

Casey Neistat , regizorul documentarului din videoclipul de mai jos , scrie ceva foarte important : “ În apogeul acestei isterii m-am oprit şi mi-am adus aminte că toate acestea se întâmplau doar pentru un telefon nou . O  reflecţie  ce te face să dai din cap şi să-ţi roteşti ochii . Dar , oricum , este frumos să fii entuziasmat pentru ceva  , nu contează cât de ridicol poate fi “ .

Şi uite aşa camera video trece din  5th Avenue  în Soho , filmând persoane , în miezul nopţii , înăuntrul  unui sac de rafie , pe un pat pliant sau în interiorul unui  sac de gunoi pentru a se adăposti de frig .Toate acestea în timp ce petrecerea newyorkeză continuă aproape indiferentă , cu adolescente ce trec pe lângă cei aflaţi la coadă  spunându-le , cu sarcasm , căt de GEEK sunt . Pentru că nu toţi sunt fanboy Apple . Unii sunt acolo pentru business  : cumpără noul iPhone pentru a-l vinde ulterior la un preţ mai mare în caz că se termină stocul . De aceea Apple a impus o limită de două telefoane maxim pentru o persoană în prima zi de lansare .

Lumea , o parte din lume , se opreşte . Unii se aşează la coadă , alţii discută zile întregi . E business ! În  jurul orei 6 dimineaţă , în timp ce  cei care au stat la coadă  îşi împachetează mini-tabăra de camping şi încep să  facă o coadă mai ordonată , sosesc camioanele ( şi elicopterele ) celor de la TV , apar reporterii , iar absurditatea devine ştire .

Începe numărătoarea inversă , urlete şi aplauze .Şi, Tim Cook la sfârşit va comenta , ca întotdeauna  : “ Este cea mai bună lansare , un nou record “ .

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.