Latest News

Trimite flori virtuale prin email

Flowers2mail : Trimite un buchet de flori prietenei tale prin email !

Flowers_tables_vase

Eşti un pasionat de tehnologie şi vrei să o impresionezi . Îţi dau un sfat prietenesc  : nu-i trimite acelaşi buchet de flori . A primit deja destule de la tine ,chiar dacă trebuie să-ţi dau dreptate într-o singură chestie : un buchet de flori este întotdeauna bine venit .

Bine , perfect ! Am o idee .Trimite-i prin email un buchet enorm de flori , însoţit de un mesaj .

Ştii foarte bine că în fiecare dimineaţă controlează poşta electronică după ce s-a ridicat din pat : va găsi o frumoasă surpriză şi va începe ziua binedispusă !

Pentru a crea un buchet de flori virtual , conectează-te pe site flowers2mail . Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ţi alegi o  vază  pentru florile tale , dă click  pe una din vazele disponibile în partea de jos a paginii. Pentru a vizualiza alte vase pentru buchetul tău de flori , trebuie să faci click pe more .

trimite un buchet de flori prin email

Pentru a adăuga o floare compoziţiei tale florale , alege florile din partea stăngă ( click stânga pe mouse şi ţine apăsat ) şi aşează-le în vasul de flori .

După ce ai creat buchetul de flori virtual , concentrează-te asupra mesajului . În căsuţa write your message here  poţi scrie un scurt mesaj prietenei tale .

trimite flori virtuale cu mesaj

După ce ai completat formularul cu adresele de email , faci click pe send pentru a trimite buchetul de flori creat , prin email.

Link | flowers2mail trimite flori virtuale

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.