Latest News

Pe urmele lui Mos Craciun

Urmăreşte-l pe Moş Crăciun pas cu pas pe Google .

poze mos craciun

Google s-a alăturat spiritului sărbătorilor de Crăciun cu diferite aplicaţii . Cu câteva zile înainte de venirea lui Moş Crăciun , Google lansează o nouă aplicaţie în care copiii pot vedea traseul pe care va merge moşul ca să-şi împartă cadourile . Traseul moşului se poate vedea , în timp real , folosind aplicaţiile Android , Google Earth , Google + şi printr-o extensie Chrome .

pe urmele lui mas craciun

Copiii pot vedea în fiecare moment unde este Moş Crăciun , prin intermediul imaginilor furnizate de Google Earth , combinate cu localizarea exactă a diferitelor sale opriri .

Cu tabloul de bord al lui Moş Crăciun  - reprezentând cele mai recente şi mai avansate evoluţii în tehnologia Google Maps – veţi putea să-i  urmăriţi traseul în jurul lumii . În plus , aflaţi câte ceva despre unele locuri în care poposeşte Moşul pe drum .

Ce mai aşteptaţi ? Urmăriţi-l pe Moş Crăciun , puteţi desfăşura activităţi amuzante şi întâlni fiinţe fabuloase , precum elfii .

Photo credits | Santatelevision

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

2 comentarii:

  1. Cu ocazia sarbatorilor de iarna, iti doresc o vacanta plina de liniste, odihna, pace sufleteasca si implinire. Fie ca de Craciun sa ti se indeplineasca toate dorintele, iar Anul Nou sa te surprinda alaturi de cei pe care ii iubesti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc ! Crăciun fericit şi ţie Iulisa ,alături de cei dragi !

    RăspundețiȘtergere

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.