Latest News

Picturi pe corp : World Bodypainting Festival

Ultima editie a Festivalului World Bodypainting , intalnirea anuala care reuneste cei mai buni artisti din acest sector , a avut loc la Portschach, in Austria.
picturi pe corp-world bodypainting 2011
Doua sute de artisti din 42 de tari si-au dat intalnire in primul weekend din iulie la Portschach ,cea mai populara statiune de pe malul lacului Worthersee , cu ocazia  World Bodypainting Festival, evenimentul cel mai colorat care se desfasoara in fiecare an , initiat in 1998 ,in Austria.
picturi pe corp
Cu zeci de mii de vizitatori in fiecare an , World Bodypainting Festival , este evenimentul cel mai important din lume pentru aceasta forma de arta in care corpul modelelor feminine, se transforma in adevarate sevalete,dand viata la adevarate opere de  arta . O incantare pentru cei ce doresc sa le admire desenele. Pentru a realiza un univers de culoare , competitorii au nevoie de intreg spatiul disponibil pe corpul modelelor , asa ca acestea trebuie sa se dezbrace de inhibitii , dar si de haine. Exista totusi o limita impusa – modelele trebuie sa poarte pantaloni scurti atunci cand sunt pictate.
In fiecare an exista o tema diversa care inspira participantii. Temele propuse anul acesta pentru concursurile de bodypainting au fost “Renasterea” si “Houte Couture”.
Picturi pe corp – Poze festival bodypainting
bodypainting_2011_02_world_bodypainting_festival_2011_getty
bodypainting_2011_09_world_bodypainting_festival_2011_getty
desene pe corp
pictura pe corp bodypainting-picturi pe corp
                                         Foto : Bodypainting-festival.com

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.