Latest News

Activitati de Paste pentru copii

Se apropie cu pasi repezi sarbatorile de Pasti si odata cu aceste minunate sarbatori se “activeaza” o serie intreaga de traditii foarte asteptate de cei mici.Iata cateva activitati interesante si amuzante pe care le puteti incerca cu copii acasa sau la scoala.

20

Activitati de Paste.

Activitati de Paste pentru copii : copilul.ro  - Portal dedicat copiilor unde veti gasi multe idei si propuneri pentru activitatile copiilor ; iepurasul de Paste in versuri , planse de colorat , origami si oua pictate , activitati in familie si multe alte idei pentru a intra in atmosfera de sarbatoare a Pastelui.

Activitati de Paste pentru copii : activitati copii.roAcest simpatic site are o sectiune cu activitati de Pasti pentru copii si parinti . Aici gasiti foarte multe idei originale si instructiuni pentru a crea decoratiuni de Paste din carton si hartie ; activitati pentru toate gusturile si pentru toti copii pentru  o sarbatoare de Paste colorata si distractiva.

Activitati de Paste pentru copii : amazingmomsSite in limba engleza dedicat mamelor si copiilor Aici gasiti o sectiune colorata si amuzanta dedicata sarbatorii de Pasti cu activitati simple si foarte usor de executat.

Activitati de Paste pentru copii : All Crafts – Site in limba engleza unde puteti gasi mai mult de o suta de idei originale si colorate pentru realizarea decoratiunilor de Pasti

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

2 comentarii:

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.