Latest News

Nimic

Nimicul avanseaza si roade fiecare spatiu . Nimicul e peste tot , mereu in miscare. Devoreaza campii , generatii , viitorul. Nimicul este o guma de mestecat ce nu se scuipa niciodata , un etern prezent.Mintea si Nimicul sunt incompatibile precum democratia si  dictatura.Nimicul este cel mai fioros adversar al  Gandului.
Nimicul televizat ,economic , cultural , social ,sexual e prezent peste tot. Este ca un drog  , mult ai , mult ti-ai dori.Personajele venite din Nimic se inmultesc in fata noastra , discursurile lor pline de Nimic ne insotesc  in gandurile noastre  de zi cu zi , infectand cuvintele noastre. Ce e mai simplu decat sa vorbesti de Nimic ?
nimic
Prin Nimic fiecare se poate simti important fara a fi Nimic.Daca un Nimic a ajuns  la inaltime , ministru , presedinte , pentru ce exista necesitatea de a deveni Cineva?

Nimicul ce ne comanda este numai o simpla proiectie a noastra , un balon in care suntem inchisi. E suficient un gand pentru  a face o gaura si sa incepem sa zburam , la inceput chiar si singuri. Ceilalti ne vor urma…

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

4 comentarii:

  1. Odata, demult, am vazut un film...
    Se numea 'Neverending Story'
    Mi-a ramas adanc in cap...
    Nimicul asta al tau ...distrugea totul in jur...din lipsa de dragoste bineinteles!
    E valabila tema si acuma...numai ca nu va fi in niciun caz un happy end ca in film! Valorile s-au rasturnat...e haos peste tot...nimicul isi face loc adanc in noi....

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte placut si in acelasi timp interesant acest blog, imi place la nebunie.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Wind
    Da ,interesant filmul.Autorul Michael Ende spunea ca :"fantezia moare pentru ca oamenii au renuntat sa mai spere si uita propriile vise".
    Sa speram ca ceva se va schimba ...

    RăspundețiȘtergere
  4. @Documentare
    Multumesc mult.
    eDocumentary este un site cu mult mai interesant.Felicitari !

    RăspundețiȘtergere

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.