Latest News

English Attack! Romania : Perfectioneaza-ti engleza prin divertisment

English Attack! este o noua resursa pentru cei ce doresc sa invete sau sa-si imbunatateasca abilitatile de limba engleza .

english attack

Dupa 12 luni de Beta care au implicat peste 25.000 de utilizatori , s-a lansat versiunea 2.0 a site-ului , disponibil deja online cu o interfata in limba romana la http://ro.english-attack.com/. cu navigatie , texte de ajutor  si mesaje de utilizator intr-un numar variat de limbi.

English Attack! ofera  o serie de jocuri online de invatare , dictionare vizuale tematice , o serie de functionalitati sociale Web 2.0 pentru comunitatea globala a celor care invata limba engleza cu care poti comunica .

English Attack! dispune de exercitii interactive bazate pe sute de noi videoclipuri interactive din cele mai bune filme , seriale de televiziune , stiri , documentare si videoclipuri muzicale .

Crearea unui cont de utilizator pe English Attack! este gratuita si iti permite sa castigi medalii , sa-ti salvezi rezultatele , sa acumulezi puncte si sa te imprietenesti cu alti utilizatori din toata lumea.

Accesul deplin la English Attack! este posibil utilizand moneda virtuala  Booster Coins.Inregistrandu-te pe site , poti aduna Booster Coins  ca sa castigi un Booster Pass , care iti ofera acces la sute de Video Boosters , jocuri si Photo Vocabs.

invata limba engleza

Jocurile de pe English Attack! iti permite sa exersezi , intr-un mediu distractiv si fara stres , cuvintele , expresiile si limbajul invatat cu Video Boosters si Photo Vocabs.

Intra si tu in comunitatea mondiala de studenti ai limbii engleze.

                        Link :http://www.english-attack.com/

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Un comentariu:

  1. ar fii,la fel binevenit un site pt limba franceza : D :)


    foarte bun site-ul

    RăspundețiȘtergere

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.