Latest News

Cum sa infrunti caldura fara aer conditionat

Aerul conditionat este utilizat la scara larga atat in cladirile de birouri ,cat si acasa. Aceste aparate ne pot face verile suportabile ,dar si factura la energie electrica insuportabila.

fan-woman-400x400

             Foto : Health.com

Vara este anotimpul in care fiecare dintre noi incearca tot posibilul sa aduca racoarea in locuinta.Din acest punct de vedere , trebuie sa alegeti intre o factura la energie electrica exagerata ( daca aveti deja aer conditionat acasa ) sau sa traiti intr-un lac de sudoare.

Dar ,in realitate , este posibil sa faceti unele schimbari in stilul vostru de viata, care pot usura dependenta de aer conditionat  si reducerea consumului de energie electrica , in timpul verii. In acest fel , factura va fi mult mai “lejera”.

Iata cateva sfaturi pentru a mentine temperatura potrivita in casa si cum poate fi infruntata caldura fara aer conditionat.

Ventilatorul de tavan.Instalati un ventilator de tavan ,daca nu aveti deja unul.Ventilatoarele de tavan consuma putina energie electrica si nu fac altceva decat sa puna aerul in miscare , in toate directiile ,aspect suficient in majoritatea situatiilor ca un spatiu sa fie confortabil.

Dus Rece . Faceti dusuri reci in timpul zilei . Pretul apei pe care o consumati este o nimica toata, comparativ cu costul aerului conditionat.Un dus rece reduce temperatura corpului imediat. In plus , poate mentine pielea catifelata si luminoasa .

Noutati pentru dormitor.Daca iti place sa dormi pe o perna racoroasa sau dormi mai bine atunci cand nu esti transpirat , sunt disponibile unele produse noi care rezolva aceasta situatie. Perna de apa mentine capul racorit si este chiar recomandata de medici pentru persoanele care sufera de dureri de gat. Un alt dispozitiv excelent este ventilatorul de pat.Este vorba despre un ventilator care se invarte sub patura , sufland aer rece spre corpul vostru , toata noaptea.Bineinteles , consumul este inferior , comparativ cu aparatele de aer conditionat.

O bere rece.Ce este mai racoritor decat o bere rece ? Cum ? Nu ai bere in frigider? Nicio problema. Folositi metoda celor doua minute.

Alte informatii despre cum sa infrunti caldura fara aer conditionat .

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.