Latest News

Amy Winehouse : o alta stea in “Club 27”

Uneori viata poate include anumite optiuni care tin de destin si cel mai trist este ca stupoarea momentului , atunci cand stirea este divulgata , dureaza foarte putin.Dupa aceea , stirea zilei intra in arhiva…

Amy_Winehouse_Club27

Ai 27 de ani ? Esti un cantaret renumit ? Pazeste-ti spatele, caci faptele sunt rele eterne… ( Veritasaga)

27 pare sa fie o cifra fatidica pentru foarte multi artisti celebri, care au plecat dintre noi la aceasta varsta.Exista de fapt un club “ideal” numit  “Club 27” care include o serie de muzicieni celebri decedati la aceasta varsta. Fiecare dintre ei au ceva in comun cu restul grupului : autodistrugerea.” Nu exista geniu fara un dram de nebunie”-Aristotel.

forever27

Initial , se numea J27 , cand intr-un timp foarte scurt ( 1969 – 1971) au murit Brian Jones , Jimi Hendrix , Janis Joplin , Jim Morrison. Coincidenta sau destin ? Litera J si 27 de ani – ultimul termen pentru calatoria lor. Succesiv , “cercul alesilor” s-a largit si cu artisti ale caror nume nu aveau litera JKurt Cobain – care in realitate a fost inclus in elita de aur a literei J , datorita faimei sale – si alti artisti mai putin renumiti – numele lor le gasiti in Club 27.

Acum , se pare ca Amy Winehouse este ultima victima care a intrat in Club 27 .Pacat.

                                    Foto : music is art

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.