Latest News

Madalina Lefter – Ti Lascio Una Canzone

In prima  editie  a emisiunii "Ti lascio una canzone” ( iti las un cantec ) castiga Madalina Lefter cu “ E Poi “.

Emisiunea – concurs “Ti lascio una canzone” , transmisa de canalul de televiziune italian RaiUno , are ca protagonisti tinere talente intre 7 si 15 ani ce vor  interpreta cele mai frumoase melodii din istoria muzicii italiene , dar si internationale.

madalina lefter-ti lascio una canzone
Madalina Lefter are 12 ani , este eleva in clasa  a VII-a la Colegiul "Negruzzi" din Iasi si va participa la mai multe editii ale acestei emisiuni unde va avea ocazia sa isi etaleze calitatile vocale abordand un repertoriu complex.In acest an ea a obtinut Premiul I la Festivalul National de Creatie si Interpretare "Mamaia Copiilor” ,ca membra a duetului "Solaris", pe care il formeaza cu elevul basarabean Stefan Roscovan.Tot in aceasta formula a obtinut si Marele Trofeu "Cerbul de Aur Junior",  la inceputul lunii august. Madalina a mai cistigat Trofeul "Mamaia Copiilor" la editia din 2007, iar in 2008 a reprezentat Romania la Festivalul International "Eurovision Junior".

Madalina Lefter – E Poi – Video YouTube


Bravo Madalina ! Mult succes in continuare si cat mai multe premii.

Daca ţi-a placut acest articol dă un LIKE , SHARE , TWEET sau  PLUS . Te aşteptăm pe Facebook !

Google+

Un comentariu:

  1. FELICITARI DIN INIMA!! FOARTE TALENTATA FETITA! AM URMARIT TOT SHOW-UL.ESTE UN MARE TALENT. FELICITARI INCA O DATA MADALINA!!

    RăspundețiȘtergere

Inedit Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.